Tilbud

Metallisk akrylplug med stænkpletter

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 29,00 DKK

Nu kun: 14,00 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Plugs af akryl har en stor fordel rent vægtmæssigt i forholds til metal. Her får du en blanding af begge dele dog med akrylens fordel.
Pluggen her er nemlig lavet af akryl, men har fået en flot overfladebehandling, som gør at den ligner blankpoleret farvet metal. Pluggen vejer ikke mange gram og du vil derfor ikke være generet af vægten.

Farven på pluggen kan vælges blandt 4 forskellige farver. Uanset hvilken farve du vælger, vil du altid få en unik plug, da farvespillet på pluggen er forskellig fra plug til plug. Samtidig har pluggen fået et ekstra pift i den fede retning, i form af små sorte pletter, som er placeret vilkårligt, som når man kaster et penselstrøg på en væg. Du får med andre ord ikke to ens plugs, hvis du bestiller to. Naturligvis vil "grundfarven" og størrelsen være ens.

Denne plug er af typen saddleplug, dvs. den har ingen skarpe kanter, men udelukkende en blød bue fra forende til bagende, hvilket gør at smykket er behageligt at gå med. Du skal ikke tænke på at en del af din øreflip kan sidde fast i et gevind eller lignende. Det kan dog være en anelse mere svært at få dem i, da kanten jo er større end hullets størrelse. Så nogle helede huller vil være at foretrække.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-86
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Tilfreds
Karakter
Fede farver som giver blikfang. Sidder godt i øret, anbefales! Bedømt af Sanna
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Metallisk akrylplug med stænkpletter
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.