Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Løse piercingringe

LIgesom du har mulighed for at købe løse piercingkugler samt stave, kan du naturligvis også købe ringe i løskøb. Det kan være du står og mangler en ring til nogle fede kugler du allerede har i forvejen, eller at du måske blot gerne selv vil have lov til at designe dit smykke fra bunden af. Alternativt kan det også være du bare gerne vil have lidt reservedele liggende i huset, i fald nogle af dine piercingsmykker skulle gå i stykker eller blive væk. Det har du nu altsammen muligheden for, med vores ringe i løskøb.

Løse hestesko

Hestesko er et meget anvendeligt piercingsmykke som kan bruges til mange forskellige piercinger, alt afhængig af målene selvfølgelig. Hos os kan du finde løse hestesko i mange forskellige farver samt størrelser, så det skulle være muligt for alle at finde noget der passer til lige præcis deres piercing. Du kan både få løse hestesko af kirurgisk stål samt titanium, alt efter hvad du selv foretrækker.

Ud over almindelige løse hestesko i mange forskellige størrelser og farver, kan du naturligvis også få løse twisterringe som ligeledes kan bruges til mange forskellige formål. Måske er du træt af de almindelige navlepiercinger og vil gerne prøve med en løs twisterring i stedet, eller måske vil du gerne forsøge dig med en twisterring i din læbepiercing. Mulighederne er mange og det er næsten kun fantasien der sætter grænsen.

Hvis du gerne vil vide noget mere om hestesko og hvilke piercinger de især er velegnede til, så kan du med fordel læse mere om emnet på vores informationsblog om hestesko.

Løse O-ringe

Du kender nok godt de små bløde gummiringe fra dine stretchingsmykker som kaldes O-ringe. Dem kan du naturligvis også købe i løskøb i et hav af forskellige størrelser og flere forskellige farver. Udvalget af farver afhænger dog lidt af hvilken størrelse du vælger, men de mulige farvevalg vil automatisk komme frem, når du har valgt din ønskede størrelse.

O-ringe bruges typisk som små "stopklodser" på hver sin side af øret, når smykket er sat i. På den måde falder smykket ikke ud af øret da o-ringene vil sørge for at holde det på plads. I nogle tilfælde kan det være en fordel at vælge en o-ring som er lidt mindre end selve smykket i diameter, da det dermed vil sidde bedre fast.