Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

Løsdele

23 vare(r)

pr. side

23 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Løse stave og kugler til piercinger

De fleste med en piercing ved hvor irriterende det kan være at miste en kugle, eller at staven man har ikke passer hundrede procent i længden. Det hjælper vi dig her med på BodyMod.dk Shop, ved at tilbyde dig et mindre hav af løse kugler og stave til dit piercingsmykke.

Moderigtige reservedele til piercingsmykker

Det at finde de helt rigtige kugler til ens labret, topkuglen til navlepiercingen eller noget helt andet kan være svært, hvis der ikke er et stort udvalg. Derfor gør vi vores bedste for konstant at give dig flere og flere muligheder at vælge imellem, når det kommer til de mange reservedele til dit piercingsmykke. Det betyder stave i alle slags længder og kugler i mange forskellige designs og størrelser.

Løse piercing kugler

De mange løse kugler har alle én ting til fælles - Det er meningen at de skal skrues på en stav. Om du skruer piercingkuglen på en labret, buet stav eller en tungepiercing er ligegyldigt. Når du vælger løse piercingkugler, er det meget vigtigt at du er opmærksom på trådtykkelse og diameter. Trådtykkelsen er måleenheden man bruger når man skal afgøre hvor stort kuglens gevind skal være, alt efter hvilken stav der skal bruges på. Tungepiercinger og navlepiercinger bruges f.eks. altid 1,6 mm. trådtykkelse, hvorimod læbepiercinger typisk (men ikke altid) benytter 1,2 mm.

Et smart trick til vores mange navlepiercinger er at bestille en ekstra topkugle, med samme farve sten som hovedstenen på piercingsmykket. Specielt ved navlepiercingerne med vedhæng, da de kommer uden sten i topkuglen. En ny piercing lås med en flot sten, vil bestemt gøre piercingsmykket ekstra smukt.

Løse piercing stave

Når det kommer til løse piercing stave, er spørgsmålene kun tre. Hvilken form, buet eller lige, længde og trådtykkelse. Hvad der angår de buede eller lige stave, skal man blot huske at fortsætte med den type man altid har brugt. Længden skal man selv tage og føle lidt på. En standard tungepiercing er f.eks. 16 mm. men ønsker man en mindre vil 14 eller 12 mm. måske være et godt valg. Men vær forsigtig og vurder nøje om du kan undvære et par millimeter. Du kan naturligvis altid gå til vores piercing måleskema for hjælp til hvordan du måler.

Trådtykkelse er det samme som ved kuglerne. Du skal vide hvor tyk din stav er, inden du bestiller en ny kugle. Som tommelfingerregel er alle piercinger fra halsen og ned 1,6 mm. Fra halsen og op er de typisk 1,2 mm. Den eneste undtagelse er tungepiercinger - De er altid 1,6 mm. selvom de er placeret over halsen.