Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Lippy loop læbepiercing

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket du ser på produktbilledet herover, kaldes en lippy loop. Det er en blanding mellem en almindelig labret og en hestesko. Den nederste del af smykket går ind gennem læben og buer med en 90 graders bøjning opad, hvorefter smykket med en let bøjning lægger sig på kanten af din underlæbe og kuglen kommer til syne igen. Begge ender af smykket er udstyret med en 3 mm. kugle med en flot og klar glimtende sten i hver. Begge kugler kan skrues af, så hvis du har nogle andre kugler med en trådtykkelse på 1,2 mm., som du hellere vil bruge, kan dette sagtens lade sig gøre. Alternativt kan du tilkøbe nogle i vores kategori med løsdele.

Smykket kan vælges i to udgaver, hvor det er længden der differentieres på. Den ene model er 8 mm. og den anden er 10 mm. Der er målt fra bunden af smykket til toppen af smykket. Altså fra den lige stav nederst til buen øverst. Der er målt indvendig, som man også gør det ved f.eks. ringe eller hestesko.
Ved modellen på 8 mm. er den lige vandrette stav ca. 6 mm. lang og ved den anden model er staven ca. 8 mm. lang.

Modellen her kan bruges uanset hvor i underlæben du er piercet. Så om du har en almindelig centreret labret eller om du har snakebites, vil dette smykke kunne bruges.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-93
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Kuglestørrelse 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Lippy loop læbepiercing
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.