Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Lille stav med metallisk akrylkugle

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du den heldige ejer af en traguspiercing, en helixpiercing eller en anden ørepiercing, så kan du med fordel benytte dette fede piercingsmykke, som er lavet af kirurgisk stål og akryl.

Det er den 6 mm. lange stav der er lavet af stål og de 4 mm. kugler der er lavet af akryl, selvom de på afstand ligner blankpolerede stålkugler. Akrylkuglerne har fået en flot overfladebehandling, som gør at de ser blanke ud i forskellige farvenuancer. F.eks. gengiver de lyserøde kugler et grønligt skær og de blå et lilla skær. Du får med andre ord nogle flotte kugler i et utroligt let materialer. Hverken akryl eller kirurgisk stål frigiver nikkel, så det skal du ikke være nervøs for her.

Modellen her findes i 6 flotte farver, hvor du selv vælger din yndlingsfarve i boksen herover.

Har du ikke en piercing i øret, findes denne serie også som hestesko, navlepiercing, labret eller som buet stav:

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-110
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Kuglerne er blevet overfladebehandlet for at opnå et mere spændende look. Læs mere om belægninger her.
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Lille stav med metallisk akrylkugle
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.