Labretstav og 7 kugler med forskellige farver sten

Lagerstatus: Ikke på lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Få fingrene i dette rigtig lækre pakketilbud, som indeholder en labretstav og syv kugler, alle med forskellige farver sten. Det er den perfekte sampakke til dig som godt kan lide at matche dine smykker til dit outfit, for her får du syv forskellige farver på én og samme tid, så der altid er en ny farve ved hånden, når du får lyst til at skifte.

Labretten har en trådtykkelse på 1,2 mm. og kan fås i adskillge længder, alt afhængig af hvad der passer bedst til lige præcis din piercing. Labretter er rigtig gode til piercinger omkring munden, som f.eks. en monroe piercing, fordi den har en lille flad plade på indersiden. Den flade plade er helt ideél inde i munden, både fordi den ikke vil genere, og fordi tænderne er bedre beskyttet på den måde.

De syv sten i pakken har følgende farver:

  • Klar
  • Lyserød
  • Turkis
  • Rød
  • Grøn
  • Blå
  • Lilla
Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-Pack-4
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Blandet
Kuglestørrelse 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (7)
Labretstav og syv kugler
Karakter
De er mega fede og er i nogle flotte farver jeg er rigtig glad for både staven og kuglerne men det er også godt at kuglerne har svært ved at falde af så de er gode låse :-) Bedømt af Linette
Hurtig, nemt og lækre smykke!
Karakter
Havde tabt min kugle her den anden morgen.. skyndte mig og bestille nogle nye, dagen efter havde jeg dem ! Fantastisk, 7 nye kugler, ny stav og en super glad kunde endnu en gang ! :-D Bedømt af Tina Hansen
Lever fuldt op til mine forventninger
Karakter
Det er lækkert med så mange forskellige kugler at vælge mellem og specielt lækkert at man kan få dem med en stav på 6 millimeter. Jeg har ikke fyldige læber, så 6 millimeter passer perfekt på mig. Bedømt af Lena
Køn men irriterende
Karakter
Jeg fik piercingen i julegave af en af mine venner (bestilt herfra) og jeg blev rigtig glad for at få den.
Jeg satte den i læben for at vise den frem, men desværre så havde kuglerne det med at blive løse og falde af.. Jeg har allerede mistet 2 af de 7 kugler hvilket jeg er rigtig ked af, så meget at jeg er skiftet tilbage til min ring. :(
Bedømt af Eli
Fedt.
Karakter
Fedt smykke bestilte den i forgås og er fremme nu. men den sorte ring på kuglen den er altså ikke på smykkerne.:/ men ellers meget fedt og mega billigt.:) Bedømt af Tina
rigtig flotte smykker
Karakter
flotte smykker Bedømt af dorrit olsen
Lækkert med så mange kugler og fed størrelse
Karakter
Super fedt med så mange kugler til så få penge. Det findes ikke billigere. Bedømt af Camilla
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labretstav og 7 kugler med forskellige farver sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.