Labret stud

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

En labret stud er det mest almindelige piercingsmykke til læbepiercinger. Det er en lille stav med en disk i bunden og en kugle på toppen. Denne variant er den simple udgave uden sten eller guld belægning. De kan bestilles i mange andre designs og materialer her på shoppen, f.eks. i titanium, PTFE, bioplast og som guldbelagt. I disse modeller kan de også bestilles med forskellige farver sten.

Smykket bruges som tidligere nævnt hovedsagligt i læbepiercinger, men kan også bruges til f.eks.:

Smykket kan selvfølgelig bestilles i et hav af størrelser, du vælger selv i boksen til højre.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-6
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (9)
God piercing
Karakter
Den er ikke bedre end andre piercinger og den er ikke speciel pæn men den er absolut heller ikke grim. Den er helt ligetil at bruge i øret eller læben, når man ikke gider bruge en ørestik eller noget andet som stikker ud.
Så er den helt enkel! Har bestilt 4 af dem :)
Bedømt af Beate
Fantastisk!
Karakter
Lige hvad jeg manglede. Billig og pæn. Meget hurtig levering. Og jeg bestiller gerne varer fra BodyMod.dk igen. Bedømt af Vivi Rygas
Genial lille dims
Karakter
Jeg kan absolut kun anbefale denne lille geniale dims!! Den er diskret, let at finde ud af, sidder som den skal og ... ja... det fungerer bare! Bedømt af Anita
Super
Karakter
De var lige som de skulle være alle 5 Bedømt af Christina
super
Karakter
Sidder rigtig godt - kan ikke falde ud. Dog lidt svær at skrue kuglen på. Bedømt af Julia84
Så simpelt som det kan blive!
Karakter
Der er ikke meget at sige til den her labret. Den er billig og virker som den skal. Lækkert med en hurtig levering. Bestilte fem stk. en søndag og fik dem mandag! Bedømt af Lone S.
Lækker
Karakter
Super sprød piercing Bedømt af Torben
Ikke til at tage fejl af
Karakter
Helt igennem fantastisk smykke.
Ja ja, nu kan den ikke brygge kaffe, men piercingen lever 100% op til det lovede samt mine forventninger ;)

Bedømt af Malene
Alt i orden!
Karakter
Super fint produkt til prisen. Billige produkter, billig fragt og super hurtig forsendelse. Kun +++ herfra. Bedømt af Marie
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret stud
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images

Kundebilleder