Labret med terning

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK

Er du allergiker, bør du anvende titanium

Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu kan  du få dig en super fed læbe- eller måske ørepiercing, der ikke lige er magen til dem som alle de andre render rundt med. Her kan du nemlig få dig en labret med en lille terning for enden, istedet for den traditionelle runde kugle. Det kan godt blive lidt kedeligt i længden, altid kun at have kugler i sin piercing, så labretten med den flotte terning, er et dejlig friskt og anderledes pust til din piercing.

Du vælger selv hvilken trådtykkelse, længde samt kuglestørrelse din labret skal have, så du har mulighed for at få dig et smykke som virkelig bare er skræddersyet til netop dine behov. Terningen er lavet af kirirgisk stål mens du selv vælger om selve labretstaven ligeledes skal være af kirurgisk stål, eller af titanium.

Labretter har det smarte ved deres design, at de har en helt flad bagende. Det er en kæmpe fordel hvis du bruger smykket i læben, da der således ikke er noget som skraber eller slår mod tænderne. Der ligger kun en flad lille plade på indersiden af din læbe.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-Terning
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med terning
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.