Labret med stort stendesign og indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

109,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du på jagt efter en strålende og funklende labret? Så er du landet på den rigtige side.

Denne labret er lavet af kirurgisk stål og udstyret med et flot stendesign på fronten. Stenene sidder på en plade, der er lavet af messing og belagt med rhodium, for at matche den blanke farve som staven har. Smykket er også udstyret med et indvendigt gevind, hvilket er en fordel når man skal have smykket i sin piercing. Med et indvendigt gevind slipper du nemlig for, at du kommer til at kradse eller rive dig på smykket når du sætter det i.

Stenene på fronten af smykket har forskellige former - der sidder 4 aflange sten og 4 runde facetskårede sten ind i mellem de firkantede sten. Derudover er der også isat en rund sten i midten af det hele. Disse sten kan også til vælges i flere farver, og her er det altså de aflange sten du vælger farven på.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-110
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 9 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med stort stendesign og indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images