Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret med stencirkel og stjerne

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne labret kan både bruges i læben og i øret (og alle andre steder hvor anatomien og smykkemålene passer). Brug den f.eks. i øreflippen eller i en Medusa som på modelbilledet.
Smykket findes i to længder som er 6 og 8 mm. Fælles for begge er trådtykkelsen på 1,2 mm. Når du vælger længde skal du samtidig tage stilling til hvilken af de tre flotte farver du ønsker smykket i. Der er den klassiske sølvfarvede og to guldfarvede. De to guldfarvede er belagt med 14 karat bladguld og den sølvfarvede er rhodiumsbelagt. Staven er lavet af kirurgisk stål og ringen hvori stenene sidder er lavet af messing. Stenene er, uanset længde og farve på smykket, alle klare. Og der er hele 14 af dem. I midten af ringen sidder en femarmet stjerne, hvor gevindet der skal gå i staven sidder skjult bagpå. Ringen måler ca. 8 mm. i diameter.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-123
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med stencirkel og stjerne
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.