Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret med stenbesat stjerne og indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Labretter med indvendig gevind er altid skønne - mest fordi du slipper for at krads og rive dig når du sætter smykket i, som du kan gøre med labretter, eller andre smykker, der er udstyret med et almindelig gevind.

Labretten du er klikket ind på her har netop denne type gevind - så med dette smykke bliver det nærmest en fryd at sætte sit smykket i. Smykket er dekoreret med en flot stjerne på fronten, der er lavet af messing. Stjernen er blevet belagt med rhodium, som giver den en flot blank farver der matcher staven på smykket.

Stjernen er også udstyret med en masse flotte sten, som du selv kan vælge farven på. Du kan blandt andet få smykket med lyserøde sten - tag blot et kig i kassen til højre for billedet og se hvilke farver stenene findes i. Udover dette har du også mulighed for at vælge længden på staven, hvis standardlængden på 8 mm. ikke lige passer dig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-70
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, kuglen
Kuglen har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden forsvinde pga. slitage. Du kan læse mere om belægninger på kugler her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med stenbesat stjerne og indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.