Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret med stenbesat skull og indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

Pris: 219,00 DKK

Nu kun: 175,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Dette skull vil helt sikker være med til at gøre din piercing mere rå ud, hvis det er det look du går efter.

Smykke er lavet af kirurgisk stål og på fronten af det, sidder der et skull, der er lavet af messing. Men som du kan se på billedet, så er det blankt i farven, og ikke messinggult - det skyldes simpelthen, at det er blevet belagt med rhodium. Rhodium giver det nemlig en blank farve, så det passer til resten af smykket. Kraniet er derudover dekoreret med en masse små klare sten over alt på hovedet, sorte sten i øjnene og en rød oval sten i panden.

Som du nok kan høre på navnet, så er staven på smykket udstyret med et indvendigt gevind - så nu behøver du ikke længere være utroligt forsigtig med at sætte dit smykke i for, at undgå småskrammer og sår inde i piercingen. Du kan også få staven i flere længder, eksempelvis 8 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-19
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, kuglen
Kuglen har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden forsvinde pga. slitage. Du kan læse mere om belægninger på kugler her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med stenbesat skull og indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.