Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret med reflekterende sten og indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

Pris: 49,00 DKK

Nu kun: 39,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Labretten du er klikket ind på her er, udover sit skønne udseende, også udstyret med et indvendigt gevind. Med det indvendige gevind slipper du nemlig for at kradse dig på smykket mens du sætter det i.

Smykket er lavet af kirurgisk stål, der er blevet belagt. Derved har du flere valgmuligheder når det kommer til farven på smykket. Du kan eksempelvis få smykket i en sort farve, eller en rødguld farve. Du kan også vælge, hvilken farve den reflekterende sten på smykket skal have. Her kan du blandt andet få en blå sten, eller en grøn sten.

Sidst men ikke mindst, så har du også muligheden for at vælge kuglestørrelsen, samt længden på smykket. Tag et kig i kasserne lidt længere oppe på siden - ved hjælp af dem kan du skabe dit helt eget personlige smykke, der passer perfekt til dig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-111
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med reflekterende sten og indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.