Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret med metallisk akrylkugle

Lagerstatus: Ikke på lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykker med andre kugler end de almindelige blanke bliver mere og mere populære - Specielt kugler der har et look som perlemor eller et metallisk look som denne model.

Smykket her er lavet af to materialer, som er henholdsvis kirurgisk stål og akryl. Kirurgisk stål er det mest anvendte materiale til piercingsmykker og bliver i denne sammenhæng brugt til selve labretstaven. Kuglen er lavet af akryl og har fået en kanonflot overfladebehandling, som får kuglen til at ligne en farvet metalkugle med et skinnende finish. Du vælger selv din farve blandt 6 flotte farver i boksen herover.

Denne serie med metalliske kugler, findes også i andre smykkeformer, som f.eks.:

Så hvis smykker som dette med metallisk kugle er noget for dig, så er det bare med at bestille dette flotte smykke i dag.
Bemærk samtidig at ikke to kugler er ens pga. overfladebehandlingen - Den med blå kugle kan have lilla skær og den med lilla kugle kan have grønligt skær osv. Dette ses bedst på produktbilledet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-10
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, kuglen
Kuglen har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden forsvinde pga. slitage. Du kan læse mere om belægninger på kugler her.
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Sød
Karakter
Har den med lyserød kugle og den er super sød. Fedt at man selv kan vælge længden, det har jeg ikke oplevet før! :D Bedømt af Emma
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med metallisk akrylkugle
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.