Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret med mange sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 99,00 DKK

Nu kun: 79,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Super lækker med mange sten som her kan fås i et utal af forskellige længder samt farver. Vælg mellem standard kirugisk stål eller titanium som er det bedste materialer du kan vælge til dine piercingsmykker, da det er noget af det reneste metal man kan komme i nærheden af for penge. Af samme grund er det naturligvis også helt fri for nikkel, så hvis du lider af allergi er titanium absolut et godt materialevalg.

Labretten her fås i forskellige længder lige fra 6 mm og helt op til 16 mm. Trådtykkelsen er 1.2 mm. uanset hvilken længde du vælger. Ud over længden kan du også selv vælge størrelsen samt farven på din kugle, så du kan næsten få det som du vil have det. Der er to forskellige kuglestørrelser og flere flotte farver at vælge imellem.

Selve kuglen er næsten en hel historie for sig selv med sine talrige små glitrende sten der glimter og blinker fra alle vinkler, når man holder den op i lyset. Stenene er bittesmå men mange og når de sidder tæt sammen som på denne lille kugle, bliver resultatet bare helt utrolig flot.
Du skal ikke være bange for at stenene falder af, for hele kuglen har fået en flot blank overfladebehandling, som holder kuglerne på plads.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-Ferido
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Er smykket belagt? Ja, kuglen
Kuglen har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden forsvinde pga. slitage. Du kan læse mere om belægninger på kugler her.
Farve Blandet
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Købt i turkis
Karakter
Rigtig flot farve, lysner op! Bruges både i tragus og øreflip, rigtig sommer/ fest glimmer ! Bedømt af Anja
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med mange sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images