Labret med mange sten

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Super lækker med mange sten som her kan fås i et utal af forskellige længder samt farver. Vælg mellem standard kirugisk stål eller titanium som er det bedste materialer du kan vælge til dine piercingsmykker, da det er noget af det reneste metal man kan komme i nærheden af for penge. Af samme grund er det naturligvis også helt fri for nikkel, så hvis du lider af allergi er titanium absolut et godt materialevalg.

Labretten her fås i forskellige længder lige fra 6 mm og helt op til 16 mm. Trådtykkelsen er 1.2 mm. uanset hvilken længde du vælger. Ud over længden kan du også selv vælge størrelsen samt farven på din kugle, så du kan næsten få det som du vil have det. Der er to forskellige kuglestørrelser og flere flotte farver at vælge imellem.

Selve kuglen er næsten en hel historie for sig selv med sine talrige små glitrende sten der glimter og blinker fra alle vinkler, når man holder den op i lyset. Stenene er bittesmå men mange og når de sidder tæt sammen som på denne lille kugle, bliver resultatet bare helt utrolig flot.
Du skal ikke være bange for at stenene falder af, for hele kuglen har fået en flot blank overfladebehandling, som holder kuglerne på plads.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-Ferido
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Er smykket belagt? Ja, kuglen
Kuglen har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden forsvinde pga. slitage. Du kan læse mere om belægninger på kugler her.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Købt i turkis
Karakter
Rigtig flot farve, lysner op! Bruges både i tragus og øreflip, rigtig sommer/ fest glimmer ! Bedømt af Anja
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med mange sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.