Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret med fem forskellige designs

Lagerstatus: Ikke på lager

129,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Rigtig godt pakketilbud bestående af en PTFE labretstav med 5 løse tilhørende sten i forskellige designs. Der er blandt andet både en almindelig rund sten, samt en stjerne og en hjerteformet sten. På den måde kan du skifte stenen i din labret, alt efter lyst og humør.

PTFE er et rigtig godt materialevalg hvis man gerne vil være ekstra god ved sig selv, da det både er nikkelfrit og meget fleksibelt. Når materialet er fleksibelt betyder det at det vil give efter hvis det bliver udsat for stød eller slag, frem for at beskadige omgivelserne, som jo ofte vil være tænder og tandkød. Samtidig er det et meget let materiale som vejer så lidt, at man næsten ikke lægger mærke til at man har det på.

Du kan vælge dette pakketilbud i 3 forskellige søde farver og den farve du vælger vil gå igen på alle stenene i pakken.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-Pack-7
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med fem forskellige designs
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.