Labret med blomst og indvendig gevind

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har man muligheden for at vælge mellem smykker med indvendig og udvendig gevind, er indvendig gevind klart at foretrække, da de er mere skånsomme mod ens piercing. Valget har du desværre ikke her, da vi har taget det for dig. Smykket du ser på billedet herover, er nemlig forsynet med et indvendigt gevind, hvor selve blomsten skrues ned i staven. Det gør, at når staven isættes din piercing, laver gevindet ikke skade inde i selve hullet, som det godt kan gøre med et udvendigt gevind.

Staven kan vælges i flere forskellige farver, hvor den blanke model samtidig findes med flere forskellige farver centersten. Farven på stavene og farven på centerstenene er det eneste der kan konfigureres på dette smykke - Ellers er de 100% identiske, når det kommer til størrelse og antal sten i blomsten.

Smykket kan bruges i flere forskellige slags piercinger, hvor målene på smykket (som du kan se under næste fane) stemmer overens med målene på ens piercing. Her kan bl.a. nævnes læbepiercing, helixpiercing eller traguspiercing. Ønsker man en kortere eller længere stav, findes disse som løssalg under vores produktkategori med løsdele.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-99
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med blomst og indvendig gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.