Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret i kirurgisk stål med stjernesten

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne super søde labret af kirurgisk stål vil passe perfekt til en læbepiercing, som f.eks. den søde monroe piercing, der efterligner Marilyn Monroe's velkendte lille skønhedsplet, ved at være placeret samme sted. Den kunne dog også se flot ud i en almindelig labret piercing lige under underlæben, snake bites eller en medusa piercing. Mulighederne er så mange at det næsten kun er fantasien som sætter grænsen.

Du får ikke blot en sød og feminin labret her, du får nemlig også et smykke hvor der er tænkt praktisk brug ind i det yndige design. Labretten her er nemlig lavet med indvendigt skruegevind som ikke blot sikrer at der ikke er nogen af delene som kan "rive" i din hud under påføring, men også sørger for at smykket sidder virkelig godt fast, når først det er sat i.

Topstenen forestiller en lille stjerne som virkelig vil pifte din læbepiercing op på den sødeste måde. Hvis det er det feminine look du går efter, så er denne labret med stjernsten et virkelig godt valg. Du vælger selvfølgelig selv hvilken farve den lille stjernesten skal have.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-57
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
pircing
Karakter
Rigtig sød og dejlig behalig at have i Bedømt af Rikke
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret i kirurgisk stål med stjernesten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images