Labret af ptfe med stjerneformet sten

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Strål om kap med stjernerne med denne helt fantastiske labret af PTFE med stjerneformet sten, som vil se supersød ud i enten en læbe- eller ørepiercing. PTFE er et meget fleksibelt materiale der skåner tandkød og tænder, samtidig med at det er yderst behageligt i brug. Fordi det er så blødt og bøjeligt, undgår du f.eks. at smykket gnaver i dit tandkød, når labretten bruges i en læbepiercing.

Udover sin høje komfort, så er PTFE også et godt og sikkert valg, til folk som er lider af allergier og som enten har eller frygter at få, nikkelallergi. PTFE er et rent plastmateriale og er derfor også fuldstændig fri for nikkel.

Den smukke stjerneformede sten funkler flot når lyset falder på den og så holdes den på plads af hele fem små fangarme, som griber fat om stenen nedefra og op, imellem hver eneste lille stjernespids. Stenen sidder derfor rigtig godt fastankret i smykket og falder ikke lige af for et godt ord.

Denne labret fås i tre forskellige længder så du kan få dig et smykke som er skræddersyet til lige præcis din piercing. Derudover kan du naturligvis også vælge mellem en lang række af lækre farver til din stjerneformede sten.

Hvis du er mere til runde klassiske former, som f.eks. til imitering af Monroes klassiske skønhedsplet, så kan du også få en labret af PTFE med rund sten i stedet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-83
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale PTFE / Bioplast
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Push-In
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af ptfe med stjerneformet sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.