Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret af ptfe med stjerneformet sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 49,00 DKK

Nu kun: 41,65 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Strål om kap med stjernerne med denne helt fantastiske labret af PTFE med stjerneformet sten, som vil se supersød ud i enten en læbe- eller ørepiercing. PTFE er et meget fleksibelt materiale der skåner tandkød og tænder, samtidig med at det er yderst behageligt i brug. Fordi det er så blødt og bøjeligt, undgår du f.eks. at smykket gnaver i dit tandkød, når labretten bruges i en læbepiercing.

Udover sin høje komfort, så er PTFE også et godt og sikkert valg, til folk som er lider af allergier og som enten har eller frygter at få, nikkelallergi. PTFE er et rent plastmateriale og er derfor også fuldstændig fri for nikkel.

Den smukke stjerneformede sten funkler flot når lyset falder på den og så holdes den på plads af hele fem små fangarme, som griber fat om stenen nedefra og op, imellem hver eneste lille stjernespids. Stenen sidder derfor rigtig godt fastankret i smykket og falder ikke lige af for et godt ord.

Du kan naturligvis vælge mellem en lang række af lækre farver til din stjerneformede sten.

Hvis du er mere til runde klassiske former, som f.eks. til imitering af Monroes klassiske skønhedsplet, så kan du også få en labret af PTFE med rund sten i stedet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-83
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af ptfe med stjerneformet sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.