Labret af ptfe med rund sten

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Trænger din læbe eller ørepiercing til lidt nyt liv i skønne iøjnefaldende farver? Så vil denne labret af PTFE med rund sten være et oplagt valg. Labretten fås i adskillige længder samt i et væld af sprudlende sprælske farver som du selvfølgelig helt frit kan vælge imellem.

Labretter kan bruges mange forskellige steder og er blandt andet helt idéelle til læbepiercinger og i dette tilfælde hvor labretten er lavet af PTFE, er smykket også skånsomt mod både tænder og tandkød. PTFE er nemlig et blødt og smidigt plastmateriale som også giver dig en oplevelse af høj komfort hvor du mærker meget lidt til smykket når det er i brug.

Udover læbepiercinger så kan labretter også med fordel bruges i ørepiercinger hvor de vil tage sig rigtig flot ud i både helix- og traguspiercinger. Også her vil du kunne nyde godt af den høje komfort som denne labret af PTFE med rund sten giver dig, med sit lette og fleksible materiale.

Hvis du er vild med denne type labret men måske gerne vil have et lidt mere markant look, så kunne vores labret af PFTE med firkantet sten måske også lige være noget for dig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-80
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale PTFE / Bioplast
Kuglestørrelse 2 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Super fine
Karakter
Helt perfekte til det fine look, er helt perfekte små. Passer godt til et lille øre. Bedømt af Maria
Rigtig fin
Karakter
Rigtig fin smykke, men jeg var noget overrasket over hvor lille det var. Både staven og stenen/låsen. Men diskret men fint smykke. Bedømt af Mullefis
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af ptfe med rund sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images