Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret af ptfe med rund sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 49,00 DKK

Nu kun: 41,65 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Trænger din læbe eller ørepiercing til lidt nyt liv i skønne iøjnefaldende farver? Så vil denne labret af PTFE med rund sten være et oplagt valg. Labretten fås i et væld af sprudlende sprælske farver som du selvfølgelig helt frit kan vælge imellem.

Labretter kan bruges mange forskellige steder og er blandt andet helt idéelle til læbepiercinger og i dette tilfælde hvor labretten er lavet af PTFE, er smykket også skånsomt mod både tænder og tandkød. PTFE er nemlig et blødt og smidigt plastmateriale som også giver dig en oplevelse af høj komfort hvor du mærker meget lidt til smykket når det er i brug.

Udover læbepiercinger så kan labretter også med fordel bruges i ørepiercinger hvor de vil tage sig rigtig flot ud i både helix- og traguspiercinger. Også her vil du kunne nyde godt af den høje komfort som denne labret af PTFE med rund sten giver dig, med sit lette og fleksible materiale.

Hvis du er vild med denne type labret men måske gerne vil have et lidt mere markant look, så kunne vores labret af PFTE med firkantet sten måske også lige være noget for dig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-80
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Kuglestørrelse 2 mm.
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Super fine
Karakter
Helt perfekte til det fine look, er helt perfekte små. Passer godt til et lille øre. Bedømt af Maria
Rigtig fin
Karakter
Rigtig fin smykke, men jeg var noget overrasket over hvor lille det var. Både staven og stenen/låsen. Men diskret men fint smykke. Bedømt af Mullefis
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af ptfe med rund sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images