Indlæser...
%

Labret af ptfe med rund sten

39,20 kr Fra 49,00 kr
På lager

Trænger din læbe eller ørepiercing til lidt nyt liv i skønne iøjnefaldende farver? Så vil denne labret af PTFE med rund sten være et oplagt valg. Labretten fås i et væld af sprudlende sprælske farver som du selvfølgelig helt frit kan vælge imellem.

Labretter kan bruges mange forskellige steder og er blandt andet helt idéelle til læbepiercinger og i dette tilfælde hvor labretten er lavet af PTFE, er smykket også skånsomt mod både tænder og tandkød. PTFE er nemlig et blødt og smidigt plastmateriale som også giver dig en oplevelse af høj komfort hvor du mærker meget lidt til smykket når det er i brug.

Udover læbepiercinger så kan labretter også med fordel bruges i ørepiercinger hvor de vil tage sig rigtig flot ud i både helix- og traguspiercinger. Også her vil du kunne nyde godt af den høje komfort som denne labret af PTFE med rund sten giver dig, med sit lette og fleksible materiale.

Hvis du er vild med denne type labret men måske gerne vil have et lidt mere markant look, så kunne vores labret af PFTE med firkantet sten måske også lige være noget for dig.

Detaljer
SKULabret-80
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypePush-In
TypeLabret
Længde8 mm.
MaterialePTFE / Bioplast
Kuglestørrelse2 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Labret af ptfe med rund sten
Din bedømmelse
Labret af ptfe med rund sten