Labret af PTFE med kugle med sten

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nogle gange er det simple og enkle bare det bedste og hvis det er det du søger, er du landet det helt rigtige sted. Her får du nemlig en super sød lille labret, som er holdt i et tidløst og simplistisk design.

Labretten er lavet af PTFE, som er et blødt og bøjeligt plastmateriale, der er super behageligt i brug. Hvis den bruges i en læbepiercing, er den også ultra skånsom mod tænder og tandkød, da dens flade bløde bagside, nærmest slet ikke kan mærkes inde i munden. PTFE har også den store fordel at det er meget allergivenligt, så hvis du lider af f.eks. nikkelallergi, er dette smykke et ekstra godt valg.

Det er kun den lille top med den aftagelige kugle, som er lavet af metal. Den del af smykket kommer dog aldrig i kontakt med din hud, da den skubbes ind i det smalle labret-rør af PTFE, hvor den vil sidde i spænd. Kuglen er dekoreret med en enkelt smuk sten, som du selv vælger farven på. Stenen fås i et helt univers af smukke og dejlige farver, så der er virkelig noget for enhver smag.

Hvis du er mere til masser af glimt og glitter, kan du også med fordel tage et kig på vores labret af PTFE med en kugle med mange sten, i stedet for blot en enkelt, som i dette smykke.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer ACO-3
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale PTFE / Bioplast
Sekundær materiale Kirurgisk stål
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af PTFE med kugle med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.