Labret af PTFE med kugle med mange sten

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Bliv festens absolutte midtpunkt med denne helt vidunderlige labret, som er spækket med funklende flotte sten, overalt på den lille kugle. Stenene fås i flere farver og sidder så tæt sammen, at det nærmest ser ud som om selve kuglen, simpelthen er lavet af de mange glitrende sten. Der er virkelig tale om et godt og detaljeret håndarbejde her, samt et design der nærmest emmer af skønhed og elegance.

Selve labret studen er lavet af blød og fleksibel PTFE, som er en let og behagelige plastform, der egner sig perfekt til læbepiercinger. Det skyldes af bagsiden af smykket, som ligger tæt på tænder og tandkød, ikke skærer eller ridser i mundens indre, når materialet er lavet af blød og bøjelig plast. Samtidig er PTFE også helt fri for nikkel, så hvis du døjer med allergi, er det kun endnu en god grund, til at vælge et smykke af PFTE.

Du vælger naturligvis også selv længden på din labret, så du er helt sikker på at få dig et smykke, som passer optimalt, til lige præcis din piercing. Læber er lige så forskellige som mennesker, så derfor skal et smykke til læben, selvfølgelig også kunne fås, i forskellige længder.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer ACO-4
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale PTFE / Bioplast
Lukketype Andet
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af PTFE med kugle med mange sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.