Labret af ptfe med hjerteformet sten

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Trænger din øre- eller læbepiercing til et nyt sødt smykke? Så se denne super søde labret af PTFE med hjerteformet sten der brillerer med sit feminine design. Labretten egner sig fortræffeligt til flere forskellige slags piercinger, f.eks. en helix- eller traguspiercing hvor det lille hjerte vil sidde og glimte som en diskret sødmefyldt statement. Eller du kunne bruge labretten i en læbepiercing, det kunne eksempelvis være i en medusa- eller monroepiercing, hvor det yndige lille hjerte rigtig vil komme til sin ret.

Mulighederne er mange og netop fordi dette smykke har så mange anvendelsesmuligheder, kan det også fås i hele tre forskellige længder. På den måde kan du være sikker på at få en labret, som passer perfekt til den piercing du ønsker at bruge den i.

Farverne er smukke og mangfoldige og det største problem bliver nok at vælge blot en enkelt farve, frem for alle de andre. Men skulle du have alt for svært ved at vælge, så er prisen gudskelov så lav at der sagtens kan blive plads til at vælge mere end blot en enkelt farve, en pige skal jo også helst have lidt at skifte med :-)

Hvis hjerter er lidt for pigede til din smag, så kan du alternativt tage et kig på vores flotte labret af PTFE med stjerneformet sten som også er et super flot og men knap så feminint design.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-82
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale PTFE / Bioplast
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Push-In
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af ptfe med hjerteformet sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.