Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret af ptfe med hjerteformet sten

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Trænger din øre- eller læbepiercing til et nyt sødt smykke? Så se denne super søde labret af PTFE med hjerteformet sten der brillerer med sit feminine design. Labretten egner sig fortræffeligt til flere forskellige slags piercinger, f.eks. en helix- eller traguspiercing hvor det lille hjerte vil sidde og glimte som en diskret sødmefyldt statement. Eller du kunne bruge labretten i en læbepiercing, det kunne eksempelvis være i en medusa- eller monroepiercing, hvor det yndige lille hjerte rigtig vil komme til sin ret.

Farverne er smukke og mangfoldige og det største problem bliver nok at vælge blot en enkelt farve, frem for alle de andre. Men skulle du have alt for svært ved at vælge, så er prisen gudskelov så lav at der sagtens kan blive plads til at vælge mere end blot en enkelt farve, en pige skal jo også helst have lidt at skifte med :-)

Hvis hjerter er lidt for pigede til din smag, så kan du alternativt tage et kig på vores flotte labret af PTFE med stjerneformet sten som også er et super flot og men knap så feminint design.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-82
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af ptfe med hjerteformet sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.