Labret af ptfe med firkantet sten

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Få dig et flot og eksklusivt look til din Madonna- eller Medusapiercing med denne flotte labret af PTFE med firkantet sten. Formen på stenen giver dette smykke et ekstrarordinært og meget stilet look, med masser af blikfang. Materialet er et blødt og fleksibelt plastmateriale, som ikke alene føles dejlig behageligt i brug, men også yder en rigtig god beskyttelse af tænder og tandkød, når smykket bruges i en læbepiercing.

Læbepiercinger har dog ikke eneret på denne lækre labret af PTFE med firkantet sten, for den vil helt bestemt også se super sød ud i en ørepiercing, som f.eks. en tragus- eller helixpiercing. Den firkantede sten har en diskret størrelse på 2 mm. så den passer perfekt til en ørepiercing der gerne vil fremstå enkel og stilfuld.

Ud over at være både behagelig og skånsom ved mundens indre, så er PTFE også 100% nikkelfrit og kan dermed trygt bruges af folk med nikkelallergi. Der er faktisk ikke andet end gode kvaliteter ved dette skønne materiale, så tøv ikke med at vælge dette smykke, hvis du er på udkig efter en ny labret.

Der er masser af fede farver at vælge imellem og hvis du er til mere feminine designs, kan du også svinge vejen forbi vores labret af PTFE med hjerteformet sten, som på alle måder også er super sødt smykke.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-81
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale PTFE / Bioplast
Kuglestørrelse 2 mm.
Lukketype Push-In
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af ptfe med firkantet sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.