Labret af PTFE med 14 karat guldkugle

Lagerstatus: På lager

249,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne søde lille labret er simpel men smuk, og så lyser den langt væk af god kvalitet, med sin tidløse kugle af ægte 14 karat guld. Labretten kan bruges flere steder, men er især velegnet til læbepiercinger, grundet den flade bagside. Når bagsiden er helt flad, giver det optimal komfort, samtidig med at smykket er skånsomt mod tænder og tandkød. Labretten gør sig også godt i en ørepiercing, hvor man bliver fri for den stikkende del på bagsiden af øret.

Kuglen på denne labret er tilmed lavet af det pureste guld, med en renhed på 14 karat. Det er stilfuldt og tidløst og så passer det ganske enkelt til enhver given lejlighed. Brug smykket til hverdag samt til fest, eller et hvilket som helst andet tidspunkt, hvor du gerne vil udstråle en aura af klassisk elegance og så selvfølgelig, en super god smag.

Du vælger helt selv længden på dit smykke, så du er sikker på at få en labret, der passer perfekt, til lige præcis din piercing. Selve labretten er lavet af PTFE, som er et blødt og bøjeligt plastmateriale, der scorer virkelig højt på komforten. Du mærker det næsten ikke, når du har et smykke af denne type i din piercing.

Denne søde labret med guldkugle, fås også i en lignende model med sten, hvis du foretrækker et smykke med lidt mere glimt og glitter.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer ACO-1
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale PTFE / Bioplast
Der er nul og niks nikkel i bioplast, som dette smykke er lavet af. Bioplast er 100% sikkert at bruge i en piercing og er bl.a. kendt for at være godt for tænderne.
Sekundær materiale Guld
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af PTFE med 14 karat guldkugle
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Kundebilleder