Labret af PTFE med 14 karat guldkugle med sten

Lagerstatus: På lager

369,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Helt utrolig smuk labret, som er perfekt til brug i øre- eller læbepiercinger, og til dig som ikke ønsker at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Smykket her er derudover også super behageligt at bruge, da det er lavet af PTFE, som er en blød og fleksibel form for plast. Det følger din krops naturlige bevægelser, og det vil derfor næsten ikke kunne mærkes, at du overhovedet har et piercingsmykke i.

Labretten er udstyret med en flad bagende, som er rigtig praktisk, især ved brug i læbepiercinger. Her vil den nemlig være super skånsom mod tænder og tandkød, da den nærmerst ligger helt umærkbar, på indersiden af læben. PTFE er desuden et rigtig godt valg til folk med nikkelallergi. Der er faktisk ikke andet end godt at sige, om dette lækre bløde materiale.

Selve kuglen er udstyret med en funklende flot klar sten, der glitrer og glimter, når den bevæges i lyset. Kuglen er lavet af 14 karat guld og fås både i den klassiske form for guld, samt en flot og stilren hvidguld.

Modellen her fås også som labret med kugle uden sten, hvis du foretrækker det mere enkle look.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer ACO-2
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale PTFE / Bioplast
Sekundær materiale Guld
Kuglestørrelse 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Andet
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af PTFE med 14 karat guldkugle med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.