Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Kuglering med oxideret rose og opalsten

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket her kan bruges rigtig mange steder på kroppen - dette er meget typisk for kugleringe. Selvfølgelig skal du være opmærksom på, at designet på kuglen kun kan vende én vej. Smykket kunne eksempelvis klare sig rigtig godt i en ørepiercing eller i en næsepiercing. Det eneste du skal holde øje med er, at målene på smykket passer med målene på din piercing. Det går jo ikke, at du render rundt med en ring, der er for lille til din piercing - eller at ringen bliver for stor, så du ikke kan få den i.

Selve ringen er lavet af kirurgisk stål og kuglen er lavet af messing, som efterfølgende er blevet belagt med antik sølv. Denne belægning giver kuglen sin flotte oxiderede farve, som får designet samt stenen til at træde frem. Kuglen er nemlig blevet formet som en rose, hvor små blanke streger giver rosen en for for dybde.

Som du nok lå mærke til i det tidligere afsnit, eller ved at kigge på billedet, så sidder der også en sten i kuglen. Stenen er faktisk en opalsten, dog er den syntetisk, men det går dog ikke ud over udseendet af stenen. Den kan vælges i flere forskellige farver, for eksempel blå eller hvid.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-132
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, kuglen
Kuglen har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden forsvinde pga. slitage. Du kan læse mere om belægninger på kugler her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Resin opal
Farve Blank
Kuglestørrelse 7 mm.
Lukketype Kuglelukning
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kuglering med oxideret rose og opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images