Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tilbud

Kuglering med filigran design og sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 49,00 DKK

Nu kun: 34,30 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

En simpel ring med et flot og elegant design i den påsatte kugle er hvad du ser på billedet længere oppe. Kugleringen her er lavet af kirurgisk stål og den aftagelige kugle er lavet af messing. Kuglen er blevet belagt med en antik sølv belægning, som er med til at give den sin mørke oxiderede farve, hvilket får designet til at træde frem. Inde i midten af kuglen sidder der en sten, hvilken du selv kan vælge farven på. Som du kan se på billedet, så er der flere forskellige farver, som du kan vælge mellem - blandt andet lyserød og turkis.

Ringen er som sagt lavet af kirurgisk stål og den måler 1,2 mm. i trådtykkelse og 10 mm. i diameter, hvilke betyder, at smykket vil kunne være rigtig god i en ørepiercing eksempelvis. Smykket kan nemlig bruges flere steder på kroppen, så længe at målene på smykket og din piercing altså stemmer overens. Smykket kan faktisk bruges i utroligt mange forskellige piercinger rundt omkring på kroppen, det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi fraråder dog, at du prøver at bruge den som tungepiercing.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-89
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, kuglen
Kuglen har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden forsvinde pga. slitage. Du kan læse mere om belægninger på kugler her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Farve Blank
Kuglestørrelse 7 mm.
Lukketype Kuglelukning
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kuglering med filigran design og sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images