Kuglering af akryl

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er til lette piercingringe, fremfor tunge ringe lavet af stål, så er du havnet det helt rette sted.
Piercingsmykkerne her er nemlig lavet af akryl og er derfor både lette og forholdsvis fleksible, til trods for at smykket er i kategorien for store piercingsmykker.

Da materialet er akryl, skal du naturligvis ikke bekymre dig om nikkelallergi, da akryl absolut ingen nikkel indholder.

Piercingringene fås i flere farver og flere størrelser. Fra 1,6 mm. og helt op til 6 mm.

  • 1,6 mm. trådtykkelse har en diameter på 13 mm. og en kuglestørrelse på 5 mm.
  • 2 mm. trådtykkelse har en diameter på 13 mm. og en kuglestørrelse på 6 mm.
  • 2,5 mm. og 3 mm. trådtykkelse har en diameter på 13 mm. og en kuglestørrelse på 8 mm
  • 4 mm. og 5 mm. trådtykkelse har en diameter på 16 mm. og en kuglestørrelse på 10 mm.
  • 6 mm. trådtykkelse har en diameter på 16 mm. og en kuglestørrelse på 12 mm.

Bemærk venligst at akryl er et fleksibelt materiale. Specielt i de små størrelser. Kuglen kan derfor forholdsvis let falde ud. Et lille trick er dog at fæste kuglen til den ene ende af ringen med en lille smule sekundlim. Den kan derefter stadig sættes i, da ringen er så fleksibel.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-58
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Lukketype Kuglelukning
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Anbefalet
Karakter
Kuglen sidder godt fast, i forhold til andre acrylringe jeg har prøvet der ellers kan være lidt slappe i det og have nemt ved at blive så løse at kuglen bare falder ud. Desuden er den let og rar at have i! Bedømt af Fie
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kuglering af akryl
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images