Kuglering af 14 karat guld med fast opalsten

Lagerstatus: På lager

529,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du mangler en ny ring til din piercing og samtidig ønsker en ring der er i en klasse for sig selv, så bør du overveje at købe denne kuglering af 14 karat guld. Ringen er udstyret med en lille syntetisk opal, som er fastgjort i ringens ene ende. Dvs. kuglen skal ikke tages af når smykket skal i kroppen og fungerer dermed ikke som en låsekugle. Ringen skal derimod "twistes", så den får form som en twisterring - Når ringen er twistet, kan den sættes i kroppen og twistes tilbage til normal tilstand igen. Når du gør det på den måde, mister guldet ikke sin elasticitet og form.

Ringen kan købes i både 14 karat hvidguld og 14 karat almindelig gul guld. Der er samme mængde guld i begge varianter, så det er helt op til dig, om du ønsker den nedtonede hvidguld eller varianten med en mere gylden glød. Begge modeller kan yderligere vælges i flere forskellige trådtykkelser, som samtidig kan vælges med flere forskellige farver opal.

Bemærk, at kuglen på varianterne med en trådtykkelse på 0,8 mm. måler 2 mm. På de andre varianter måler kuglen 3 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-113
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Stentype Syntetisk opal
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kuglering af 14 karat guld med fast opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.