SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

DU SKAL ALDRIG TVIVLE PÅ DIG SELV, DU ER STÆRKERE END DU TROR

Tre kvinder, tre historier.

PRAGA

"Jeg har altid været meget uafhængig og drømt om at inspirere andre. Jeg er opdraget til at følge mine drømme og skabe min egen fremtid, fremfor blindt at følge sociale normer. Mit kreative sind har ført mig til et mix af yogaens spirituelle verden og den kunstneriske livsstil som fotograf. Jeg kunne ikke forestille mig en bedre måde at udtrykke mig selv på, som tillader mig at vokse som person og dele min erfaring for at styrke andre."

SUNNY

"Jeg har altid set mig selv som stærk, uafhængig og modig. Jeg er blevet opfostret af en stærk kvinde, som lærte mig at det at være uafhængig og tro på mig selv var den vigtigste mentalitet for at få mig til at leve livet. Du skal aldrig tvivle på dig selv; du er stærkere end du tror."

OLGA

"Jeg får den bedste følelse når jeg holder mit kamera. Ved ikke at dømme andre, har jeg lært at acceptere mig selv. Jeg er nået til det punkt, hvor jeg kan genkende og værdsætte den naturlige skønhed af alle mennesker omkring mig. Mit motto i mit arbejde og for mig selv er: Vær dig selv!"