Industrial stav med turkis sten og mønster

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Leder du efter et nyt friskt pust til din industrial piercing? Så tror vi på at denne smukke lille sag, med en helt utrolig flot turkis sten som centrum, lige vil være noget for dig. Smykket her er en industrial stav, som sættes tværs hen over øret, via et piercinghul på hver sin side. Det er både en fed og flot måde, at bære en ørepiercing, som er lidt anderledes end de fleste andre.

Denne specifikke stav, er udsmykket med en skøn sten i en klar turkisblå farve, med en mønstret struktur, som bryder stenen med en flot kontrast. Selve stenen er en såkaldt "floating stone" som sidder løst på staven, og dermed kan flyttes frit frem og tilbage. Meningen er at du så selv finder den perfekte placering der passer godt til lige præcis dit øre, hvorefter du fæstner den, med den lille o-ring, som følger gratis med købet af dette smykke,

Den dejlige sten er rammet ind af et finurligt filigran-mønster, i et antikt look. Mønsteret indeholder mange fine små detaljer, blandt andet to bittesmå hjerter, på hver sin side af stenen. Den mørkere farve som giver det antikke look, matcher i øvrigt perfekt til det mørkere mønster, i den turkise sten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-160
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 38 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Industrial stav med turkis sten og mønster
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.