Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Industrial stav med Playboy™ bunny af abalone

Lagerstatus: Ikke på lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du en virkelig lækker lille sag, der passer perfekt til den kræsne køber, som ikke går på kompromiser, når det kommer til valget af smykker.

Du får her en flot industrial piercing af kirurgisk stål, som er et godt og solidt materiale, der tåler lidt af hvert. Kirurgisk stål holder sig flot og blankt, og bliver hverken misfarvet eller rusten, med tiden. Materialet tåler desuden væske, uden at reagere på det.

Din industrial indsættes i to piercingehuller, på hver sin side af øret, så staven går tværs hen over, ørets øverste del. Denne industrial fra Playboy, er udstyret med det frække lille bunny logo, som sidder løst på staven. Den lille kanin kan altså glide frit frem og tilbage langs staven, så du selv kan finde den helt perfekte placering. Når du har fundet den, kan du nemlig fastgøre kaninen til staven, med den lille o-ring, som følger gratis med, ved køb af dette smykke.

Selve kaninen er belagt med den smukkeste abalone, som i al sin enkle skønhed, består af smuk muslingeskal i sarte grønne og blålige nuancer. Abalonen er virkelig en af havets store perler, og her får du den smukke feminine abalone, i kæk kombination, med den frække lille playboy bunny.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-163
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Totallængde 38 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Farve Blank
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Industrial stav med Playboy™ bunny af abalone
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.