SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Industrial stav med opalsten og mønster

109,00 kr
På lager

Du kan næsten konkurrere med de kongelige, når du udsmykker din industrial piercing, med denne gudeskønne og yderst detaljerede stav. Smykket er en såkaldt industrial stav, som føres gennem to piercinghuller i øret, så den lægger sig tværs hen over den øverste del af øret. Den skal sættes i indefra og ud, hvorefter dens position fastlåses, med en lukkekugle i hver ende.

Denne yndige industrial, er dekoreret med en flot opalsten, lige på midten af staven. Stenen er mælkehvid med flere nuancer, og er omkranset af det smukkeste filigranmønster, som er en delikat smykkekunst, der består af fine tråde og små motiver, som sirligt er snoet sammen i en sand herlighed af et design. I dette tilfælde finder du både søde små hjerter, snoninger og imitationer af kæder, som tilsammen udgør en nærmest royal ramme, om den smukke sten. Hele sektionen med opalstenen og det flotte mønster som rammer den ind, sidder løst på staven, så du selv kan justere dens placering. Der medfølger en lille elastisk o-ring, som du kan fæstne opalstenen med, når du har fundet den rette placering.

Du kan oven i købet selv vælge om du ønsker denne lækre sag, i en blank eller i en guldfarvet variant. Begge modeller er fantastisk flotte på hver deres måde, og med hver deres helt eget udtryk. Følg din første indskydelse når du vælger mellem de to, for det er som regel den som er den rette.

Detaljer
NavnIndustrial stav med opalsten og mønster
SKUBarbell-158
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeIndustrial stav
PlaceringIndustrial
Længde38 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
StentypeResin opal
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Industrial stav med opalsten og mønster
Din bedømmelse
Industrial stav med opalsten og mønster