Industrial stav med opalsten og mønster

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Du kan næsten konkurrere med de kongelige, når du udsmykker din industrial piercing, med denne gudeskønne og yderst detaljerede stav. Smykket er en såkaldt industrial stav, som føres gennem to piercinghuller i øret, så den lægger sig tværs hen over den øverste del af øret. Den skal sættes i indefra og ud, hvorefter dens position fastlåses, med en lukkekugle i hver ende.

Denne yndige industrial, er dekoreret med en flot opalsten, lige på midten af staven. Stenen er mælkehvid med flere nuancer, og er omkranset af det smukkeste filigranmønster, som er en delikat smykkekunst, der består af fine tråde og små motiver, som sirligt er snoet sammen i en sand herlighed af et design. I dette tilfælde finder du både søde små hjerter, snoninger og imitationer af kæder, som tilsammen udgør en nærmest royal ramme, om den smukke sten. Hele sektionen med opalstenen og det flotte mønster som rammer den ind, sidder løst på staven, så du selv kan justere dens placering. Der medfølger en lille elastisk o-ring, som du kan fæstne opalstenen med, når du har fundet den rette placering.

Du kan oven i købet selv vælge om du ønsker denne lækre sag, i en blank eller i en guldfarvet variant. Begge modeller er fantastisk flotte på hver deres måde, og med hver deres helt eget udtryk. Følg din første indskydelse når du vælger mellem de to, for det er som regel den som er den rette.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-158
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 38 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Stentype Resin opal
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Industrial stav med opalsten og mønster
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.