Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Industrial stav med mange sten

Lagerstatus: På lager

159,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu har du chancen for at få den skønneste stav til din industrial piercing, med en stor flot kugle i hver ende, som er besat med en hel håndfuld af funklende flotte sten. De mange smukke sten kan vælges i hele seks forskellige farver. Kuglens bund som stenene er fastgjort i, vil have samme farve som stenene har, så farveoplevelsen får en ekstra intensitet.

Du vælger selv om du ønsker din nye industrial stav med mange sten, i kirurgisk stål eller titanium. Kirurgisk stål er et hyppigt anvendt materiale til piercingsmykker som du kan føle dig helt tryg ved, men hvis du vil have det bedste af det bedste, er det titanium du skal gå efter. Titanium er det reneste materiale du kan få. Det er 100% nikkelfrit og har også den fordel, at det både kan bruges i både nye samt gamle piercinger.

Ud over materialet, har du også mulighed for at vælge dit nye øresmykke i adskillige forskellige længder, så du kan være sikker på at få dig et smykke som passer perfekt til lige præcis dit øres dimensioner.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Industrial-Ferido
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer. Akryl må ikke desinficeres med nogle former for alkohol.
Farve Blandet
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Industrial stav med mange sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.