Industrial stav med hjerte

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Rigtig flot og klassisk Industrial stav med et enkelt hjerte på stangen, som går tværs hen over øret i en Industrial piercing. Hjertet har et ekstra lille sødt tvist ved at det buer en smule ind ad i den ene side. Det giver lidt indtryk af at hjertet er som en blød og formelig lille sky, som driver hen over himlen og former sig efter vinden. Det er lidt mere raffineret end de helt almindelige og fulstændige symmetriske hjerter.

En Industrial piercing består af to huller i den øverste kant af øret og en industrial stav bruges ved at stavens to ender stikkes igennem hullerne indefra og ud, hvorefter enderne forsegles med de to låsekugler. På den måde sidder stavens motiv tværs hen over øret som en flot dekoration.

Så hvis du har en Industrial piercing og er til de søde og enkle motiver. så skynd dig at købe denne stav.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-116
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 38 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Kuglestørrelse 5 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Industrial stav med hjerte
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.