Hjerteformet plug af turkis sten

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er på udkig efter en helt unik plug, med et lækkert og iøjnefaldende look samt masser af sjæl, så er du landet det helt rette sted. Her kan vi nemlig præsentere dig for en virkelig smuk og organisk plug, af ægte turkis, som er en ædelsten der har været kendt og brugt til smykker, i flere tusinde år.

Turkisen er kendt for sin beskyttende effekt, og blev blandt andet brugt af soldater når de drog i krig. I dag er turkisen især kendt for sin evne til at styrke områder som lederskab, succes, ambition og kreativitet. Turkisen er en kraftfuld sten, med stærke egenskaber, som kommer den der bærer stenen, til gode.

Her får du som sagt den skønne turkis, i form af et dejligt hjerte, som fås i flere forskellige størrelser. Den smukke turkise sten er brudt af nogle tynde mørke linjer som løber gennem stenen, på kryds og tværs. Da stenen er hentet direkte i naturen, er hver eneste plug med den turkise farve og de mørke linjer, helt unik. Der vil således ikke være to plugs som er helt ens, da mønsteret af linjer (eller mangel på samme), er unikt fra sten til sten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-154
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 14 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Sten
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hjerteformet plug af turkis sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.