SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...
%

Hjerteformet plug af turkis sten

71,20 kr Fra 89,00 kr
På lager

Hvis du er på udkig efter en helt unik plug, med et lækkert og iøjnefaldende look samt masser af sjæl, så er du landet det helt rette sted. Her kan vi nemlig præsentere dig for en virkelig smuk og organisk plug, af ægte turkis, som er en ædelsten der har været kendt og brugt til smykker, i flere tusinde år.

Turkisen er kendt for sin beskyttende effekt, og blev blandt andet brugt af soldater når de drog i krig. I dag er turkisen især kendt for sin evne til at styrke områder som lederskab, succes, ambition og kreativitet. Turkisen er en kraftfuld sten, med stærke egenskaber, som kommer den der bærer stenen, til gode.

Her får du som sagt den skønne turkis, i form af et dejligt hjerte, som fås i flere forskellige størrelser. Den smukke turkise sten er brudt af nogle tynde mørke linjer som løber gennem stenen, på kryds og tværs. Da stenen er hentet direkte i naturen, er hver eneste plug med den turkise farve og de mørke linjer, helt unik. Der vil således ikke være to plugs som er helt ens, da mønsteret af linjer (eller mangel på samme), er unikt fra sten til sten.

Detaljer
NavnHjerteformet plug af turkis sten
SKUPlug-154
TypePlug
MaterialeSten
Dybde14 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hjerteformet plug af turkis sten
Din bedømmelse
Hjerteformet plug af turkis sten