Hjerteformet plug af rød agat

Lagerstatus: På lager

Pris: 89,00 DKK

Nu kun: 71,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

En meget smuk plug i ægte rød agat som er en form for krystalsten, også kaldet en rød jaspis. Her er den rødbrune sten formet som et hjerte med bløde afrundede kanter som sikrer en god komfort når smykket bæres i øret. Den hjerteformede plug fås i flere størrelser, fra 6-16 mm. i diameter.

Selv om denne agatsten har rød som sin primære farve, vil du også kunne opleve aftegninger og strukturer af andre farvede mineraler i stenen. De kan eksempelvis vise sig som striber og streger i den røde farve, som vil være forskellige fra smykke til smykke, eftersom materialet er hentet direkte i naturen. Hvis du køber 2 stk. af denne skønne hjerteformede plug vil vi selvfølgelig bestræbe os på at du får to så ens som muligt, der vil dog altid forekomme forskelligheder i et eller andet omfang, da to af disse plugs aldrig vil være absolut ens, eftersom hver enkel plug er unik.

Rød jaspis er en ædelsten som tilhører krystalfamilien. Den består af en bred vifte af forskellige kvarts og får sin røde farve fra jernaflejringer i stenen. Rød jaspis menes at styrke det fysiske helbred samt erindringen af drømme. Det er en meget jordnær sten som fremmer ro, tryghed, mod og styrke.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-109
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Sten
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hjerteformet plug af rød agat
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.