Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Hjerte med sten til dermal anchor

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Som du kan se på produktbilledet, er denne dermal formet som et hjerte, hvor der på hjertet er påsat små farvede sten. Du kan vælge mellem flere forskellige farver på de små påsatte sten, det er kun farvene på stenene, som er anderledes på denne model - Ellers er hjerterne identiske. En lille stift følger med til smykket, som skal bruges til at fastsætte smykket til din eksisterende dermal anchor. Stiften, som faktisk er en lille skrue, har et gevind i bunden og en kærv på hovedet, som en almindelig skrue har.

Som du kan se på illustrationen ovenfor, så sætter du smykket fast ved at føre skruen gennem hullet i midten af smykket og skruer derefter smykket fast i din dermal anchor. Det gode ved denne dermal er, at du kan dreje den om sin egen akse. Den har altså ikke noget fast retningsbestemt punkt.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-42
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Messing
Sekundær materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Stentype Kubisk zirkonia
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hjerte med sten til dermal anchor
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.