Hestesko med mange sten

Lagerstatus: På lager

159,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du vild med smykker der lyser op som solen selv til trods for at de er helt små og diskrete i størrelsen? Så bør du lige kaste et ekstra blik på denne ultra flotte hestesko. Selve hesteskoen er lavet af enten kirurgisk stål eller titanium som er det absolut reneste materiale du kan komme i nærheden af. Titanium er 100% nikkelfrit og er derfor super velegnet til folk med allergi.

Kuglerne er meget unikke og er helt tæt besat med stakkevis af små sten som glitrer og glimter om kap med hinanden. Det ser helt utrolig flot ud når så mange sten er samlet på ét sted.

Denne hestesko kan du faktisk helt selv sammensætte nøjagtig som du ønsker det. Ikke nok med at du selv kan vælge både trådtykkelse, diameter og kuglestørrelse, så kan du nemlig også selv vælge farven på begge kugler. Det vil sige at du sagtens kan vælge én farve til den ene kugle og en anden farve til den anden kugle. Det åbner virkelig op for nogle helt unikke designs som du selv kan sætte dit personlige præg på.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Horseshoe-Ferido
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hestesko med mange sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.