Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Hestesko med mange sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 159,00 DKK

Nu kun: 135,15 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du vild med smykker der lyser op som solen selv til trods for at de er helt små og diskrete i størrelsen? Så bør du lige kaste et ekstra blik på denne ultra flotte hestesko. Selve hesteskoen er lavet af enten kirurgisk stål eller titanium som er det absolut reneste materiale du kan komme i nærheden af. Titanium er 100% nikkelfrit og er derfor super velegnet til folk med allergi.

Kuglerne er meget unikke og er helt tæt besat med stakkevis af små sten som glitrer og glimter om kap med hinanden. Det ser helt utrolig flot ud når så mange sten er samlet på ét sted.

Denne hestesko kan du faktisk helt selv sammensætte nøjagtig som du ønsker det. Ikke nok med at du selv kan vælge både trådtykkelse, diameter og kuglestørrelse, så kan du nemlig også selv vælge farven på begge kugler. Det vil sige at du sagtens kan vælge én farve til den ene kugle og en anden farve til den anden kugle. Det åbner virkelig op for nogle helt unikke designs som du selv kan sætte dit personlige præg på.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Horseshoe-Ferido
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Farve Blandet
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hestesko med mange sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.