Hestesko med diamantlook

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

"Shine bright like a diamond" med denne hestesko, der kan bruges overalt på kroppen. Du vælger selv dine mål og ønskede farver. Derefter får du et smykke hvor kuglerne både glimter og glitrer, alt efter hvordan lyset falder på dem.

Kuglerne er lavet af ren og sikker kirurgisk stål der har fået en ordentlig sandblæsning og derefter en ionimplantering. Dette giver den flere forskellige farvemuligheder og et look som var den besat af med millioner af mikroskopiske ædelsten. Se evt. vores 360 graders visning af kuglerne med diamantlook her. For det er kugler du med sikkerhed vil ønske at du ikke havde overset.

For at bestille dette smykke, vælger du først dit ønskede materiale og derefter de mål du skal bruge. Til sidst kan du vælge hvilke farver du ønsker. Det giver dig mulighed for at få et smykke der kan være perfekt til alt fra tragus til en brystpiercing og fra en øjenbrynspiercing til en helix. Du skal blot vælge de korrekte mål og så kan du faktisk bruge dette smykke overalt.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer ACO-11
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Sekundær materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Kuglerne er blevet overfladebehandlet for at opnå et mere spændende look. Læs mere om belægninger her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Helt fantastisk
Karakter
Købte denne hestesko til min næse piercing og er simpelthen SÅ glad for den.
Startede med at købe den i trådtykkelse 1,2 mm, med en ring diameter på 12 mm og kugle diameter på 3 mm . Det fungerede slet ikke fordi ring diameteren var for stor, så det så ganske enkelt fjollet ud, med den øverste kugle siddende helt tæt på hullet i næsen og den nederste kugle strittende lige ud i luften. Så købte jeg en ny ring blot med en diameter på 10 mm og det gjorde det hele. Nu sidder den øverste kugle ved hullet i næsen og den nederste kugle, længere nede, helt ind til næsen. Det ligner næsten der er to huller i samme side af næsen. Har også købt alle farver af kuglerne, under løse dele. Jeg er så tilfreds
Bedømt af Di
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hestesko med diamantlook
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images