Hestesko af 14 karat guld med spikes

Lagerstatus: På lager

679,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Meget lækker hestesko af 14 karat guld med spikes i begge ender, til dig som bare må have det bedste af det bedste. En hestesko er et super anvendeligt piercingsmykke, som kan bruges i både øre, læbe, øjenbryn, bryst og mange andre steder. Vær dog opmærksom på at denne model er med spikes og at man derfor bør være meget varsom med at bruge den til intimpiercinger.

Til gengæld giver dette smykke et lidt mere råt indtryk, netop fordi det er lavet med spikes i stedet for de mere traditionelle kugler. Derfor er denne hestesko perfekt til dig, der gerne vil have kvalitet uden samtidig at blive for kedelig.

Hesteskoen fås i 2 forskellige størrelser samt priser. Prisen på den store størrelse er en del højere end på den mindre, da det som sagt er ægte guld og at vægten på smykket derfor er afgørende for prisen. Den lille variant er 10 mm. i diameter og har to spikes på 4 mm., mens den store er 12 mm. i diameter og har 5 mm. spikes.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Horseshoe-38
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hestesko af 14 karat guld med spikes
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.