Helixpiercing med tre stjerner

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Lad din helixpiercing stråle om kap med stjernerne, med denne funklende flotte helixpiercing. Smykket er udstyret med tre smukke stjerneformede sten, som sidder på række under hinanden. Stjernerækken buer ganske svagt, så smykket følger dit øres, naturlige runding.

De tre stjerner, har tre forskellige størrelser, således at den største sidder øverst (eller nederst, alt efter hvordan du vender den), mens de drypvist bliver mindre, jo længere man kommer ned. Det kan næsten give illusionen af et stjerneskud, når man ser smykket i sin helhed, og lidt på afstand. De smukke stjernesten fås i to forskellige farver, enten klar eller turkis. Du vælger naturligvis helt selv, hvilken af de to dejlige farver, du foretrækker.

Så bær din helixpiercing med stil, og skynd dig at bestil denne flotte stjernepiercing, allerede i dag. Så kvitterer vi ved at sende dit nye smykke direkte til din postkasse, med vore sædvanlige og super hurtige levering.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-152
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 5 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 8 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Alm. belægning
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Super smykke
Karakter
Leveringen var hurtig, og smykket er bare så fint. Det sidder perfekt, og er super flot Bedømt af Lykke
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Helixpiercing med tre stjerner
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images