Hangers af ben med udskårne blæksprutter

Lagerstatus: På lager

799,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Disse hangers er simpelthen must-have for det stretchede folk, som virkelig går op i kvalitet, detaljer og unikke smykker. De hængende blæksprutter er skåret ud af ét stykke ben og har på fronten fået udskrået sine smukke detaljer. Materialet stammer fra vandbøfler, som har levet et lang og fuldendt liv. Dyret har altså ikke skulle lade livet for at disse smykker kunne blive til - De er udelukkende blevet fremstillet på dyrets affaldsmateriale. Så hvis du samtidig går op i dyrevelfærd, kan du være både tryg og stolt, når du bærer disse hangers.

Vi kunne skrive lange sætninger omkring de mange flotte detaljer, som disse hangers har fået. Men vi vil lade billederne tale for sig selv.

Smykkerne leveres som par i stretchingstørrelser fra 3 mm. - 8 mm. Jo større diameter du vælger, jo større og mere detaljeret bliver selve hangeren også.
Hver eneste hanger er skåret i hånden på Bali i Indonesien. Da det er et håndlavet produkt, kan der være små variationer i design, udformning og størrelse. Men vi udvælger naturligvis de to hangers, som matcher bedst muligt.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taper-18
Antal enheder 2 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Ben
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hangers af ben med udskårne blæksprutter
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.