Hanger med fire skulls

Lagerstatus: På lager

149,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her finder du en super fed hanger med hele fire detaljerede skulls, der hænger under hinanden. De fire skulls er blevet håndskåret ud af et stykke ben - det er tydeligt, at der er blevet brugt meget tid og energi på hver enkelt hanger. Det er også herfra at hangeren får sin hvide og lidt kalkede farve fra. Da ben jo er et naturmateriale og hangeren er håndskåret, så kan der forekomme små variationer i de forskellige enheder - men det er vel det fede ved naturmaterialer, at alle udgaverne af smykket er unikke.

Smykket fås i størrelser fra 1.5 mm. i diameter til 8 mm., hvilket også betyder, at jo større diameter er, jo større er hangeren også. Hangeren er i øvrigt mellem 5 og 6 cm, afhængigt af, hvilken diameter du vælger. Hvis denne hanger er noget for dig, så skynd dig ind og få en i dag, inden de alle er væk.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taper-35
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Ben
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hanger med fire skulls
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.