Tilbud

Håndskårne vinger af ben

Prisen er pr. par/sæt/to stk. - Just to be clear ;)

Lagerstatus: På lager

Pris: 399,00 DKK

Nu kun: 299,00 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er til stretching og vil have noget unikt, så bør du gøre som de gjorde for flere hundrede år siden - Brug smykker, som er lavet af ben fra et dyr.

Disse tapers er håndskårne og stammer fra knoglerne fra en vandbøffel. At bruge ben og horn, for den sags skyld, bliver mere og mere populært. Smykker af ben og horn er naturmaterialer og af den grund får man aldrig to smykker der er ens, hvilket betyder at man får nogle unikke smykker, som ingen andre har. Der kan f.eks. være forskel på farven eller strukturen i knoglen, som til sidst vil få smykket til at se pænt, naturligt og helt unikt ud. Disse smykker har bl.a. forskellige nuancer, som går fra lysebrun til mælkehvid, så hvis du er heldig får du to smykker der er en smule forskellige.

Disse smykker bliver solgt i par, da smykkerne ikke er ens på forsiden og bagsiden. Forsiden af smykkerne er , som du kan se på produktbilledet, skåret så det ligner vingerne fra en flagermus eller et andet flyvende dyr. På bagsiden er smykket helt glat og kan derfor kun anvendes i henholdsvis venstre eller højre øre. Så det kræver altså at du har huller i begge ører, for at bære disse fede smykker.

Bemærk at disse hangers ikek er beregnet til at stretche en størrelse op med, men skal ses som et sæt smykekr frem for værktøj. brug dem derfor først når dit stretch er 100% helet.

Du vælger selv blandt 3 forskellige størrelser i boksen herover.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taper-21
Antal enheder 2 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Ben
Farve Hvid
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Håndskårne vinger af ben
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.