Håndskårne englevinger af perlemor

Prisen for de håndskårne englevinger er pr. par.

Lagerstatus: På lager

849,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis man virkelig elsker sine stretches, så bør man virkelig også forkæle dem og ikke gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet.

Disse smykker, som er formet som englevinger, er håndskåret ud af perlemor, som er det indre lag af en perlemusling. Perlemor består af små lagorganiske materialer og et hvidt mineral, som peger i forskellige retninger. Derfor kan man ved at dreje smykket i forskellige retninger, opnå forskellige farver, som strækker sig fra hvidt til gulligt eller rosa til mørkt gråt eller næsten helt sort.

Denne model lagerføres i tre forskellige størrelser og leveres i par og ikke enkeltvis.
Størrelsen er henholdsvis 2,5 mm., 3 mm. og 4 mm. som du vælger i boksen herover.

Hvis du virkelig går op i stretching, så bør du også give dine huller noget unikt og smukt, som ikke mange andre har.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taper-14
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Perlemor
Farve Mælkehvid
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Håndskårne englevinger af perlemor
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.