Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Guldbelagt Playboy™ plug med skruegevind

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Så er Playboy atter på banen, nu med denne flotte guldbelagte “Playmate of the month” plug. Denne plug fås i 6 forskellige størrelser fra 6 mm. til 16 mm. i diameter og så er den naturligvis med skruegevind så den er nem at få i og ud af øret.

Fronten af pluggen har selvfølgelig Playboys lille bunny logo, som her er placeret lige midt i centrum. Teksten “Playmate of the month” står så skrevet delvist hen over samt under den lille bunny i midten. Både tekst og bunny er trykt på en flot sort baggrund som står i rigtig god kontrast til den guldfarvede plug. Hele fronten med motiv og tekst på den sorte baggrund, er lagt inde under en lille kuppel af hård klar plast som beskytter det mod vind og vejr. Så du behøver ikke gå og være bange for at det vil blive slidt af med tiden, når det flotte motiv er placeret under en beskyttende klar hinde.

Bestil den flotte plug i din ønskede størrelse og bliv månedens playmate så snart du får den i øret.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-110
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Guldbelagt Playboy™ plug med skruegevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.