Guldbelagt labret med mange forskellige farver sten

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Dette er en guldbelagt labret der fås med mange forskellige farver sten. Smykket er af kirurgisk stål og belagt med 14 karat guld.

En labret kan bruges til flere forskellige slags piercinger, men bruges som regel mest til læbe- og Tragus piercinger.

Farverne fås i:

  • Klar
  • Aurora Borealis
  • Blå
  • Grøn
  • Hot pink
  • Lyseblå
  • Lyserød
  • Mørkelilla
  • Rød
  • Turkis

Det anbefales at du bruger titanium, bioplast eller PTFE, hvis din piercing ikke er færdighelet, og det kan selvfølgelig også findes her på shoppen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-2
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Kuglestørrelse 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (8)
Rigtig fin
Karakter
Jeg er helt vild med det her smykke til min tragus piercing. Fint og feminint og helt bestemt pengene værd! Er super glad for det! Bedømt af Pernille
De er bare for geniale
Karakter
Jeg er superglad for min labret!! Bruger til min Helix piercing og kan nu ligge på øret uden at en irriterende lås generer på bagsiden af øret. Jeg kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er for den!! Bedømt af Anita
Super flot
Karakter
Flot smykke, god kvalitet og super hurtig levering. Bedømt af Nat
Smart og feminin
Karakter
Den er super feminin. Den sidder også rigtig behageligt, og den er ikke for meget. Den er nem at få i og ud igen. Jeg har den i flere forskellige farver, og de er så lette at skifte imellem. De forskellige sten er rigtig flotte, og man føler sig altid lidt ekstra pæn når man har denne piercing i. Den kan holde rigtig lang tid, hvis bare man passer lidt på den. Helt sikkert en piercing jeg vil bruge mange gange endnu og jeg vil anbefale til alle andre, der godt kan lidt at have noget at skifte lidt med. Flot smukke :) Bedømt af Mette Vibeke Hansen
Super god!
Karakter
Den er rigtig lækker. Den bliver siddende - kuglen går ikke løs, selvom man er en pilfinger som jeg :b.
Jeg havde problemer med min piercing i starten, men efter at have skiftet til denne, var der ingen problemer! :-D.

Det er nogle flotte piercinger til ingen penge - helt sikkert noget værd at købe!
Bedømt af Rikke Gregersen
Naaaiiice
Karakter
De er meqet flotte, sidder qodt ind til, oq falder ikk yd, noqet enhver burde købe til sin labret, Madonna eller noqet helt anden i læben ;) Bedømt af Pernille
Synes bestemt de er alle pengene værd
Karakter
Har købt dem i tre forskellige farver og til prisen er de bare helt som forventet. Bestemt ikke noget galt med dem. Er enig med Louise, de er rigtig flotte. Bedømt af Rikke
louise bruun thosmen
Karakter
syns den er rigtig flot Bedømt af louise bruun thomsen
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Guldbelagt labret med mange forskellige farver sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images

Kundebilleder