Glow in the dark - selvlysende piercingkugle

Lagerstatus: På lager

16,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Bemærk at følgende kuglediameter er lig med nedenstående trådtykkelser (tykkelsen på staven de skal passe på):

  • 3 mm. diamater = 1,2 mm. trådtykkelse
  • 4 mm. diamater = 1,2 mm. trådtykkelse
  • 5 mm. diamater = 1,6 mm. trådtykkelse
  • 6 mm. diamater = 1,6 mm. trådtykkelse

1,2 mm. i trådtykkelse er standarden ved alle piercinger fra halsen og op, med undtagelse af tungen, som er 1,6 mm. Alle piercinger fra halsen og ned, laves som standard med 1,6 mm. i trådtykkelse.

Kuglerne er lavet i det sikre materiale akryl og er lavet på den kendte glow in the dark metode. Dvs. at de skal "lade" op under lys og derefter lyser de så i mørke.

De kan give enhver piercing et utroligt funky look, da det ikke lige er selvlysende piercinger man ser mest af.

De er naturligvis lavet med så lidt af det selvlysende stof, så de ikke er skadelige for kroppen så du kan roligt tage dem i brug :)

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ball-14
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (5)
Knap så selvlysende.
Karakter
Ganske fine kugler (har både købt en grøn og en lilla).
Men de er knap så selvlysende som jeg troede de ville være til trods for at have ligget i skarpt lys i nogle minutter inden de blev taget i brug..
Bedømt af Line
kuglehoved
Karakter
Den er helt fin og anderledes. Jeg kan anbefaler den Bedømt af Uni
fine
Karakter
Fine kugler. De virker selvfølgelig ikke helt eftersom der skal lys på inden de lyser i mørke. Men er fin som en ikke så tydelig tungepiercing(den lyse) Bedømt af ea
Mega sejt.
Karakter
det ikke lige frem fordi man falder over selvlysende Piercing'er hver dag. mega fedt. Bedømt af Tina
virker som de skal :)
Karakter
det er selvfølgelig begrænset hvor meget de virker men efter min mening virker de som de skal :)
Bedømt af Jeanna
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Glow in the dark - selvlysende piercingkugle
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images